Achtergrond

sprangersfoto huisintveld 070916Na afronding van mijn studie sociologie in 1979 heb ik geruime tijd gewerkt als docent, projectleider en onderwijsontwikkelaar in het beroepsonderwijs en de gezondheidszorg. Vanaf 1993 ben ik werkzaam als organisatie consultant, eerst in loondienst en daarna als zelfstandig consultant. Van 1998 tot 2014 ben ik als medeoprichter/vennoot verbonden geweest aan VECU Organisatiebegeleiding om daarna als zelfstandig ondernemer mijn weg te vervolgen.
Mijn deelname aan het Professioneel Ontwikkelingsprogramma van het IOD en diverse group relations conferenties hebben mij mede gemaakt tot de ervaren begeleider van groepen die ik nu ben. 

Ik investeer voortdurend in mijn professionele netwerk en beschik dan ook over een netwerk van collega's waar ik te allen tijde een beroep op kan doen. Met sommigen onderhoud ik al lange tijd een partnerschap. 
Ik ben lid van OPUS (an organisation for promoting understanding of society) en medeoprichter van Worknet International, een professioneel netwerk op het gebied van ervaringsleren. Ook ben ik als senior expert verbonden aan PUM Netherlands senior experts in Den Haag.